Деси Цонева е разделена с мъжа си И то навръх годишнината

...
 Деси Цонева е разделена с мъжа си
И то навръх годишнината
Коментари Харесай

Свърши ли приказката: Деси Цонева разделена с мъжа си?

 Деси Цонева е разграничена с мъжа си

И то точно на годишнината им. В момента някогашната кореспондентка се намира отвън България и не се знае поради какви каузи  е там. Или е отпрашила на къс релакс?!

Само че, още преди злобарите да злорадстват, щерката на починалия Митко Цонева насочи в мрежата посланието си към обичания.

„ Честита годишнина, скъпи. Нямам самообладание да се прибера в България и да те нагушкам “, изясни се в обич лудетината в нета.

Днес фамилията има годишнина и прави цели четири години, когато публично станаха брачен партньор и брачна половинка. Деси Цонева е омъжена за мастития издател Явор Стефанов.По време на церемонията им тя бе бременна с дъщеричката им Бианка-Димана.

И за двамата това е втори брак. Издателят има две пораснали дъщери от първото си венчило, а Деси Цонева наследник от Янчо Таков.

Деси Цонева е с 19 лета по-млада от предприемача. Двамата се срещнали инцидентно, в обща компания на гръцкото море.

„ След гибелта на баща бях изпаднала в меланхолия. Мама ме предложения на отмора с безусловно нова компания, имахме потребност да се отърсим от тъгата по баща. Там се срещнах с Явор. Той ме заприказва и на третия взор бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и от този момент не сме се пускали “, връща обратно лентата със запознанството с обичания й брачен партньор Деси Цонева.

 

Тагове: Деси Цонева репортер Явор Стефанов издател годишнина от сватба Янчо Таков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР